Title Image

ACTIVITEITEN

De allerleukste boerderij-activiteiten voor jong en oud.

BELEEF HET PLATTELAND!

Kom naar de Vosseburch voor het allerleukste uitje op en om de boerderij. Maak in een ongedwongen sfeer kennis met onze activiteiten. Van heel sportief tot super ontspannen. En van educatief tot creatief. Alles kan, want u kunt zelf het programma samenstellen. Van dagdeel tot een complete verzorgde dag.

KINDERPARTIJTJES

Een feestje op de Vosseburch met paarden is voor veel kinderen een onvergetelijke gebeurtenis. Er zijn veel verschillende programmaonderdelen, zoals pony- of paardrijden, poetsen, verzorgen, koe melken, kalfjes voeren, eigen kaas maken, spelletjes spelen, een rondleiding en natuurlijk wat eten en drinken. Elk feestje kan op maat worden samengesteld. Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

TARIEVEN

VAKANTIEACTIVITEITEN

Voor elke leeftijdsgroep worden er vakantieactiviteiten georganiseerd. Zoals een volledig verzorgde vakantiedag voor de allerjongsten vanaf 5 jaar, een dagpony voor ervaren kinderen vanaf 8 jaar, een vijfdaags instructiekamp op manege Vosseburch, ruiterkampen in de bossen van Kootwijk voor deelnemers vanaf 12 jaar en een weekend voor volwassenen. In onze agenda, op Facebook en op Instagram houden we je op de hoogte.

TARIEVEN

WORKSHOPS

Bij onze manege worden verschillende workshop georganiseerd die gericht zijn op het verbeteren van het paard, de relatie met een paard of uw houding en zit. Denk hierbij aan een workshop paardentaal (freestyle), houding en zit, natuurlijk paardrijden of werken aan de hand met een paard. Een workshop kan worden georganiseerd worden op ieder niveau, dus er zit altijd iets voor je bij.

TARIEVEN

BOERDERIJ-UITJES

Op de manege en de boerderij worden verschillende leuke en leerzame activiteiten georganiseerd, waarvoor iedereen zich kan inschrijven. Tussen de activiteiten door kunt u genieten van een welverdiend kopje thee of limonade en een stukje boerencake of appeltaart. Ook een bittergarnituur en zelfs een compleet verzorgde barbecue zijn mogelijk.

TARIEVEN

BOERDERIJ SCHOOL

Ieder kind is een buiten kind, maar niet iedereen heeft een boerderij als achtertuin. Wij nemen je mee in een leerproces op de boerderij. Gewoon onder schooltijd leren we jullie wat er gebeurd op de boerderij en wat eromheen gebeurd. We willen de kinderen leren wat er moet gebeuren om eten op hun bord te krijgen en daarnaast willen we eigenaarschap meegeven. Voor meer informatie mail naar kaasboerderij@vosseburch.com of kijk op www.boerderijschool.com

BOERDERIJ EDUCATIE

Waar komt jouw eten vandaan? Beleef het op de Vosseburch samen met je klas. Wij nemen je in een ochtend mee in de ogen van een boer of boerin! Je gaat met je eigen ogen zien wat voor mooie producten we krijgen van onze dieren en wat wij ervan kunnen maken op de boerderij. Aanmelden kan via kaasboerderij@vosseburch.com

LEES MEER

PONYKAMP

Het Vosseburch Ponykamp vindt plaats in de zomervakantie. Een week lang gezelligheid, plezier en natuurlijk veel paardrijden. Het ponykamp is voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 14 jaar. Aanmelden kan online via de app van ons klantportaal of via de link in de nieuwsbrief.

ALGEMENE VOORWAARDEN

ACTIVITEITEN 2024

Bekijk hieronder de manege-activiteiten voor komend jaar.

20 februari – vakantiedag en dagpony

22 februari – vakantiedag en dagpony

30 april – vakantiedag en dagpony

2 mei – vakantiedag en dagpony

15 t/m 28 juli – manege gesloten

29 juli t/m 25 augustus – vakantie rooster

8 augustus – vakantiedag en dagpony (NIEUW TOEGEVOEGD!)

12 t/m 16 augustus – 1e week ponykamp

19 t/m 23 augustus – 2e week ponykamp

vanaf 26 augustus – normale lesplanning

29 oktober – vakantiedag en dagpony

31 oktober – vakantiedag en dagpony

24 december – vakantiedag en dagpony

2 januari 2024 – vakantiedag en dagpony

De hooiberg, paardenfluisteren en rijden met de huifkar. Mijn feestje bij manege Vosseburch was onwijs leuk.

Olivier

Het rijden op de paarden vond ik het allerleukst. En het knutselen met stro.

Jesse

Het was een leuke dag. We hebben veel gespeeld. En geleerd over de dieren.

Levi

ALLES VOOR EEN GESLAAGDE DAG

Ervaar de ongekende gastvrijheid van het platteland bij De Vosseburch.
Neem contact met ons op om uw gewenste activiteiten te bespreken.

DE VOSSEBURCH | LANGERAAR

Langeraarseweg 160a, 2461 CN Ter Aar

+31 6 30 75 35 96

manege@vosseburch.com

www.vosseburch.com

NL93 RABO 0127 0944 74 t.n.v. De Vosseburch